دکتر حسامالدین آشنا طی حکمی دکتر ابراهیم حاجیانی را به عنوان معاون هماهنگی و برنامهریزی مرکز بررسیهای استراتژیک منصوب کرد.
در شماره بیست و یکم بولتن تحلیل سیاستگذاری عمومی در جهان منتشر میشود
سرنخهای سلامت در ردپای دیجیتال
شماره بیست و یکم بولتن «تحلیل سیاستگذاری عمومی در جهان» در چهار حوزه سیاست محیطزیست، سیاست علم و فناوری، سیاست اجتماعی و فرهنگی و سیاست بهداشت و سلامت برای بهرهمندی پژوهشگران و ذینفعان حوزه سیاستگذاری منتشر میشود.
گزارش مرکز بررسیهای استراتژیک از تصویر ایران در جشنواره سی و ششم فیلم فجر؛
ایران در سینمای ایران
مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری همزمان با برگزاری سی و ششمین جشنواره فیلم فجر به تحلیل و ارزیابی فیلمهای بخش مسابقه جشنواره با محوریت موضوع «تصویر ایران در سینمای ایران» پرداخت. هرچند بررسی فیلمهای بخش مسابقه سینمای ایران در جشنواره سی و ششم، شاید تصویر کامل و جامعی از کارنامه سینمای ایران در یکسال اخیر را ارائه نکند، اما بیشک سینمای موردنظر و حمایت سیاستگذاران سینمای ایران را نشان میدهد.
در گزارش مسئلهشناسی راهبردی استان هرمزگان مطرح شد:
پنجاه سال بیتدبیری
آنچه هم اکنون برای هرمزگان به جا مانده است حاشیه نشینی، اعتیاد، فقر و توسعه نیافتگی مناطق شرقی و غربی استان، محرومیتهای بهداشتی و زیر ساختی و آسیبهای زیستمحیطی مخرب است. آنچه که بیش و پیش از همه چیز برای توسعه یافتگی استان هرمزگان لازم است تغییر شیوههای سیاستگذاری، برنامهریزی و مدیریتی در سطح ملی و استانی است تا روندهای معیوب و مخرب فعلی متوقف گردند و اقداماتی اساسی و برنامه محور در جهت حل مشکلات استان انجام گیرد.
طی مراسمی از فعالیتهای دکتر فاضلی و دکتر پاکسرشت قدرشناسی شد؛
قدردانی از ۴ سال مسئلهشناسی
روز سهشنبه مورخ ۱۵ اسفند ۱۳۹۶، در محل تالار تدبیر مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری و با حضور دکتر حسامالدین آشنا از زحمات ۴ ساله دکترمحمد فاضلی (معاون پژوهشی مرکز) و دکتر سلیمان پاکسرشت(معاون اجتماعی و فرهنکی مرکز) قدردانی شد.
در نشست «آسیبشناسی فرآیند سیاستگذاری عمومی در ایران» مطرح شد:
جای خالی عقلانیت عملی
نشست «آسیبشناسی فرآیند سیاستگذاری عمومی در ایران» روز سهشنبه هشتم اسفندماه 96 در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد. در این نشست دکتر علیرضا علویتبار به بررسی علمی فرایند سیاستگذاری در ایران پرداخت.
بازنشر کتاب «برجام؛ سیاستها، دستاوردها و الزامات»
روایتی منصفانه از برجام
مهمترین دستاورد جمهوری اسلامی ایران در موضوع برجام، تثبیت حق برخورداری از انرژی صلحآمیز هستهای در چارچوب داشتن چرخه کامل سوخت هستهای است. در واقع، پیش از این به جمهوری اسلامی فشاور میآوردند که ایران اگرچه میتواند از انرژی صلحآمیز هستهای استفاده کند، اما حق غنیسازی در داخل کشورش را ندارد که اکنون با برجام حق غنیسازی ایران تثبیت شده است.