سؤال مطرح اینجاست که توقیف تانکر کره جنوبی توسط ایران بر چه مبنا و دلایلی صورت گرفته است. برای پاسخ به این سؤال به قوانین مربوطه به حقوق بینالملل دریاها ازجمله کنوانسیون مارپل در خصوص جلوگیری از آلودگی ناشی از کشتیها و نیز قاعده نقض عبور بیضرر در تنگههای بینالمللی اشاره مینماییم.
سؤال مطرح کنونی اینجاست که ترور دانشمند هستهای ایران از منظر قواعد حقوق بینالملل چه وضعیت و ابعادی دارد و پیگرد حقوقی این ترور در دو حوزه داخلی و بینالمللی به چه صورت میتواند باشد؟
نگارنده دو سناریو خوشبینانه و بدبینانه را از میان راهبردهای احتمالی پیش روی جو بایدن استخراج کرده است. ابتدا در بخش ابتدایی به تحلیل سناریوی خوشبینانه که همانا بازگشت آمریکا به توافقنامه برجام و لغو تحریمهای ایران بدون پیششرط است، اشاره و در بخش بعدی به تحلیل سناریوی بدبینانه که اشاراتی بر پیششرط گذاریهای آمریکا برای لغو تحریمها داشته، میپردازیم.
سؤالی که اکنون در ارتباط با حادثه رخداده در تأسیسات هستهای نطنز ایران مطرح گردیده این است که حقوق بینالملل در خصوص تأسیسات هستهای کشورها و تأمین امنیت این تأسیسات چه میگوید و در این میان تهدیدات به حمله و خرابکاری در تأسیسات هستهای ایران از منظر قواعد حقوق بینالملل چه وضعیتی دارد و در مقابل ایران چه اقداماتی را میتواند نسبت به انجام عملیات خرابکارانه در تأسیسات هستهای خود داشته باشد.
لغو غیرقانونی قرارداد حق پخش به بهانه تحریم های آمریکا
کنفدراسیون فوتبال آسیا و آژانس تجاری آن، از کدامین تحریمهای بینالمللی علیه ایران سخن میگوید و اگر منظور تحریمهای ایالاتمتحده آمریکا است، تبعیت کنفدراسیون آسیا و آژانس تجاری این کنفدراسیون از این تحریمها چه مبنای حقوقی دارد و یا بهعبارتدیگر این اقدام به لحاظ حقوق بینالملل ورزش چه وضعیتی داشته و در مقابل چه راهکاری حقوقی بینالمللی را میتوان در این خصوص اتخاذ نمود.
یادداشت پیش رو، باهدف ارزیابی کارکرد سازوکار پیشنهادی اینستکس از زمان شکلگیری تاکنون، به موضوع وقتکشی و بدعهدی اروپا در قبال تعهدات اینستکس به ایران میپردازد.
با نظر به مصوبه شورای حکام آژانس و در مقابل عدم اجازه ایران به دسترسی به سایتهای مزبور و در مقابل تهدید دبیر کل آژانس، یادداشت پیش رو ضمن اشاراتی بر انواع بازرسیهای آژانس و نوع نظام بازرسیها از ایران، به دنبال یافتن پاسخ به چرایی عدم اجازه ایران به بازرسی از دو سایت مورد مناقشه است.
در این یادداشت با اشارتی بر پیشینه امنیتی سازی موضوع هستهای ایران و نقش آژانس انرژی اتمی در این مسئله، درصدد ارائه تحلیلی پیرامون چرایی صدور قطعنامه شورای حکام آژانس علیه برنامه هستهای ایران برآمده ایم.
در این یادداشت ضمن اشاراتی بر پیشنویس غیرقانونی تحریم مجدد تسلیحاتی ایران، به همراهی آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل با آمریکا و بازی وی در پازل تمدید تحریم تسلیحاتی ایران و نیز نقض اصل بیطرفی توسط دبیر کل سازمان ملل متحد میپردازیم.
سرکوب اعتراضات و تبعیض و خشونت نژادی سیستماتیک در آمریکا
مقاله پیش رو درصدد است ضمن اشاراتی بر خشونت و تبعیض نژادی سیستماتیک علیه سیاهپوستان آمریکا، وضعیت سرکوب اعتراضات تبعیض نژادی مردم امریکا توسط دولت این کشور را از منظر حقوق شهروندی و قوانین داخلی و نیز حقوق بینالملل، تبیین نماید.
بازدارندگی نظامی ایران، برجام و قواعد حقوق بینالملل دریاها
یادداشت پیش رو، با اشاراتی بر بازدارندگی نظامی ایران، برجام و حقوق بینالملل دریاها، به تحلیل جامع مؤلفههای مختلف و مؤثری که هرکدام بهنوعی، مانع از توقیف نفتکشهای ایران توسط آمریکا گردیدند، میپردازد.
در مقاله پیش رو درصدد برآمدیم، ضمن اشاراتی بر ماهواره بهعنوان دستاورد قدرت آفرین فضایی، به اهمیت راهبردی پرتاب موفقیتآمیز ماهواره نور و پیشبینی کارکردی آن پرداخته و درنهایت پرتاب این ماهواره ایرانی را مطابق با قواعد حقوق بینالملل بررسی نماییم.
این مقاله ضمن تبیین روند فعال سازی مکانیسم ماشه (بازگرداندن تحریمهای پیش ازتوافق) و اشاراتی بر توجیهات و دلایل حقوقی آمریکا در امکان استفاده از مکانیسم ماشه،به رد دلایل و توجیهات حقوقی آمریکاییها در این موضوع میپردازد
این مقاله درصدد است، ضمن اشاره به بند پنجم پیوست دوم قطعنامه 2231 و محدودیتهای 5 سال تحریم تسلیحاتی ایران، به ارزیابی حقوقی قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران از سوی آمریکا پرداخته و پیامدهای حقوقی بینالمللی این اقدام یکجانبه را واکاوی نماید.
با توجه تشدید فشار تحریمی آمریکا بر ملت ایران در شرایط پاندمی کرونا این مقاله با اشاره بر مفهوم و جایگاه حق بر سلامت در حقوق بینالملل، به موضوع نقض حق بر سلامت ایرانیان در شرایط فراگیری کرونا و مسئولیت بینالمللی دولت آمریکا نسبت به آن، میپردازد.
تمرد آشکار آمریکا از اجرای دستور موقت دیوان بینالمللی دادگستری
دولت آمریکا مدعی است که تحریمها شامل تجهیزات درمانی و دارویی نبوده و مانع از ارسال کمک به ایران در زمینه پزشکی نیست. مقاله پیش رو، به دنبال پاسخ به این ادعای آمریکاییها، به بررسی چگونگی اثرگذاری تحریمها بر نظام درمانی ایران ازجمله تحریم دارو و تجهیزات پزشکی، درمانی و نیز تمرّد آشکار آمریکا از اجرای دستور موقت دیوان بینالمللی دادگستری میپردازد.
ازآنجاکه اصل ترور سردار شهید سلیمانی و از میانبر داشتن وی و همراهانش، به یکی از مباحث مهم حقوقی، بینالمللی قابلتوجه در جهان و منطقه تبدیلشده است. براین اساس مقاله پیش رو به دنبال بررسی این موضوع است که ترور هدفمند فرمانده نظامی ایران توسط ایالاتمتحده امریکا، از منظر اصول و قواعد حقوق بینالملل چه وضعیتی دارد.
یادداشت پیش رو، ضمن اشاره به ماهیت حقوقی نیروی نظامی حشد الشعبی در ساختار داخلی عراق، به موضوع نقض توافقنامه امنیتی عراق و آمریکا میپردازد و با در نظر گرفتن توافقنامه امنیتی مذکور، درصدد بررسی وضعیت حقوقی حملات آمریکا به مواضع حشد الشعبی عراق است.
یادداشت پیش رو درصدد است، ضمن مرور نظام بازرسیهای آژانس از ایران، مسئولیت بینالمللی آژانس نسبت به تخلفات بازرسان را تشریح و حدود قانونی مقابله با بازرسانِ متخلف این نهاد بینالمللی را تبیین نماید.
نگاهی به دستور موقت دیوان بینالمللی دادگستری در پرونده شکایت ایران از آمریکا و روند اجرایی آن
با توجه به اینکه بیش از یک سال از صدور دستور موقت دیوان گذشته است، این مقاله درصدد است ضمن تبیین ماهیت دستور موقت های دیوان بینالمللی دادگستری و اشاراتی بر روند اجرایی دستور صادرشده در دعوای ایران علیه آمریکا، به بررسی آثار و پیامد نقض دستور موقت دیوان توسط آمریکا بپردازد.
این مقاله ضمن اشاره به مفهوم امنیتی سازی و امنیتی ساختن یک موضوع و تبیین روند پیشین امنیتی سازی پرونده هستهای ایران، درصدد تحلیل اقدام مشکوک بازرس آژانس بهعنوان نشانهی موجود در امنیتی سازی مجدد موضوع هستهای ایران است.
با توجه به بستن حساب ایرانیان و دانشجویان ایرانی در کشورهای خارجی
درمجموع و با توجه به گفته ها و شنیده ها به نظر میرسد که علت انسداد حساب ایرانیان در مالزی، فشارهای آمریکا و تحریمهای یکجانبه آن کشور علیه ایران باشد. براین اساس، یادداشت پیش رو، ضمن اشاراتی بر سابقه انسداد حساب ایرانیها در سایر کشورها و تبیین نقش تحریمهای آمریکا در این اتفاق، مشروعیت این اقدام را از نگاه حقوق بینالملل بررسی مینماید.
آیا طرح ایجاد منطقه امن در شمال سوریه، مشروعیت دارد؟
با توجه به اینکه ترکیه هدف کلی از حمله به شمال سوریه را ایجاد منطقهای بهاصطلاح امن اعلام نموده است، این مقاله ضمن تبیین طرح و هدف ترکیه، مشروعیت طرح ایجاد منطقه امن را از منظر حقوق بینالملل، بررسی مینماید.
در این پژوهش، درصدد برآمدیم با اشاره به اهمیت و ضرورت ایجاد نظم امنیتی پایدار در خلیجفارس، بهضرورت ها و بایستههایی که طرح صلح هرمز به آن نیازمند است، بپردازیم.
ما در این یادداشت، گریزی بر تغییر رفتارهای عربستان سعودی و امارات نسبت به ایران، پیش و پس از حمله انصار الله یمن به تأسیسات نفتی آرامکو عربستان، خواهیم زد.
با توجه به برکناری جان بولتون از سمت مشاور امنیت ملی آمریکا، در این یادداشت تحلیلی، درصدد برآمدیم تا از راز جنگطلبی نامعقول این شخص و چرایی ایرانستیزی شدید او، پرده برداریم.
با توجه به مباحثی که پیرامون عبور و مرور و امنیت و ناامنی در تنگه هرمز مطرحشده است، در این مقاله ضمن ارائه نکاتی حقوقی پیرامون عبور از تنگههای بینالمللی و تنگه هرمز، توقیف نفتکش انگلیسی توسط ایران در تنگه هرمز را از زاویه حقوق و قواعد بینالملل بررسی مینماییم.
مروری بر نقش بینش آخرالزمانی دولتمردان آمریکایی در راهبرد سیاسی- نظامی این کشور
در این مقاله، ابتدا به نقش مذهب در سیاست و حکومت در ایالاتمتحده اشاره میکنیم، در ادامه به بینش مذهبی مسیحیت صهیونیستی در آمریکا پرداخته و درنهایت به آموزههای اعتقادی این بینش در حمایت از رژیم صهیونیستی میپردازیم.
با نظر به اینکه مباحث پیشآمده حول موضوع تجاوز و انهدام پهپاد، به لحاظ قواعد حقوقی، بینالمللی از اهمیت ویژهای برخوردار است، ما در این مقاله درصدد برآمدیم، با اشاره به اصل حاکمیت انحصاری دولتها بر قلمرو هوایی خود و تبیین مشروعیت ورود هواپیمای بدون سرنشین آمریکا به قلمرو هوایی ایران، موضوع ورود پهپاد های جاسوسی به آسمان ایران را از منظر مبانی حقوق بینالملل بررسی نماییم.
در این یادداشت تحلیلی درصدد برآمدیم با اشاره به ویژگی هواپیمای ساقطشده و تبیین اهداف ایالاتمتحده آمریکا از ارسال آن به قلمرو هوایی ایران، اهمیت و پیامهای سیاسی، راهبردی و نظامی انهدام این پهپاد از سوی ایران را تحلیل نماییم.
با نظر به اینکه عملیات روانی مجموعه اقدامات تبلیغی روانی یک کشور علیه کشور دیگر، با اتکا به زمینهها و ابزارهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی است و با توجه به اینکه موضوع حمله آمریکا به ایران نوعی اقدام تبلیغاتی روانی بوده است، لذا ما در این مقاله، درصدد هستیم ضمن تبیین مفاهیم عملیات روانی، جنگ روانی و اهداف آن، موضوع حمله نظامی آمریکا به ایران و القای تهدید شبح جنگ را بهعنوان تاکتیک عملیات روانی آمریکا علیه ایران را بهطور ویژه بررسی و تبیین نماییم.
انسداد حسابهای هلالاحمر ایران از سوی آمریکا، ازنظر مفهومی به جنایت علیه بشریت شباهت دارد، بنابراین اگر امتناع از ارسال این کمکهای بشردوستانه به صورتی باشد که سوءنیت دولت آمریکا قابلاثبات باشد، مسئولیت بینالمللی کیفری متوجه دولتمردان این کشور است.
با توجه به اینکه اقدام آمریکا در تروریستی نامیدن نیروی نظامی یک کشور مغایر با حقوق بینالملل است، در این مقاله درصدد برآمدیم به اشاره و تشریح آثار حقوقی بینالمللی این اقدام آمریکا بپردازیم.
در این یادداشت، موضوع دخالت نظامی خارجی در ونزوئلا را از منظر منشور، قواعد آمره بینالمللی و حقوق بینالملل بررسی میکنیم تا مشروعیت حقوقی بینالمللی هرگونه حمله احتمالی نظامی آمریکا یا دیگر کشورها، به خاک ونزوئلا تشریح شود.
در مقاله حاضر، ضمن تعریف تروریسم دولتی، به مصادیق تروریسم دولتی عربستان سعودی اشاره میشود. با توجه به تروریسم دولتی گسترده سعودی، این کشور فاقد هرگونه صلاحیت و اعتباری است که بخواهد دیگر کشورها را به حمایت از تروریسم متهم کند.
در مقاله حاضر، با تکیهبر مبانی حقوق بینالملل، مسئولیت بینالمللی متوجه دولت پاکستان، نسبت به جنایات گروهکهای تروریستیای که در خاک این کشور حضور، اقامت و مقر داشته و علیه امنیت ایران برنامهریزی و فعالیت مینمایند، تبیین میشود.
مروری بر نقش انقلاب اسلامی در شکلگیری نهضتهای آزادیبخش
بارها گفته و شنیده میشود که انقلاب اسلامی ایران موجب ارتقای توان بازیگرانی نوین ازجمله نهضتهای آزادیبخش و گروههای مقاومت شده است. براین اساس، در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، درصدد برآمدیم تا در یادداشتی تحلیلی، به تبیین تاثیر انقلاب اسلامی ایران در شکوفایی نهضتهای آزادیبخش و چگونگی روند آن بپردازیم.
ایـن نوشتار ضمن بررسی این جنگ نابرابر از منظر منشور سازمان ملل و قواعد آمره بینالمللی و با اشاره به جنایات عربستان و متحدانش، عملکرد نهادهای حقوقی بـینالمللی را در موضوع بحران انسانی یمن، ارزیابی نموده و در انتها، مهمترین ضرورت پیش رو در این موضوع را تبیین نماید.
اتحادیه اروپا و حمایت از گروهکهای منافقین و الاحوازیه
در مقاله حاضر، ضمن اثبات مصداقی تروریستی بودن گروهکهای تروریستی منافقین و الاحوازیه، به تبیین مسئولیت حقوقی بینالمللی اروپا در موضوع حمایت از این گروهکها و نامشروع بودن تحریمهای اتحادیه اروپا علیه ایران که در حمایت از این گروهکها صورت گفته است، بپردازیم.
در این یادداشت، ابتدا به تشریح وضعیت امنیتی شده هستهای ایران در زمان قبل از توافق برجام و علل و اهداف غرب از امنیتیسازی ایران میپردازیم و در انتها، هدف اصلی توافقنامه برجام را به روش علمی و مستدل و بدون هیچگونه جانبداری سیاسی تشریح میکنیم.
مقاله پیش رو، ضمن بررسی به معاهدات مرزی و مسئولیت دولتها در تأمین امنیت مرزی به معاهده مرزی ایران و پاکستان و تهدیدات مرزی مشترک پرداخته و در انتها، تکالیف حقوقی بینالمللی پاکستان در تأمین امنیت مرزهای مشترک با ایران را تبیین مینماید.
این پژوهش، ضمن اشاره به ناامنی مناطق مرزی ایران و پاکستان و تعریف در مورد مفهوم گروگانگیری و توضیح درمورد مسئولیت پاکستان در تعقیب ربایندگان، در بخش نتیجهگیری، به مسئولیت حقوقی و الزامی پاکستان در پیگیری آزادسازی مرزبانان ایرانی، برمبنای کنوانسیون بینالمللی علیه گروگانگیری، می پردازد.
این مقاله ضمن پرداختن به مبحث تعقیب، اخراج و استرداد تروریستها از منظر حقوق و معاهدات بینالملل، به موضوع مسئولیت بینالمللی کشورها در این خصوص اشاره و در انتها برمبنای موافقتنامه استرداد مجرمین میان ایران و پاکستان، به مسئولیت بینالمللی پاکستان در موضوع تعقیب، استرداد و اخراج گروهکهای تروریستی ضد ایرانی که در خاک این کشور پناهگاه و اقامت دارند، میپردازد.
در این یادداشت، به بررسی موضوع چالشهای نهادهای حقوقی بینالمللی در دفاع از حقوق ملت ایران در برابر تحریمهای یکجانبه آمریکا میپردازیم و در طی یادداشت ابتدا توضیح میدهیم که چگونه تحریمهای آمریکا، نامشروع، غیرحقوقی و بهمثابه اقدامات تروریستی می باشد و در انتها، به نابسندگی حقوق بین الملل، در موضوع مقابله با این نوع تروریسم اقتصادی، اشاره مینماییم.
یادداشت پژوهشی پیش رو، ابتدائا به موضوع مخالفت اروپا با موضوع یکجانبهگرایی دولت آمریکا و خروج آن از برجام پرداخته و سپس، موضوع سازوکار مالی اروپا و علل تعلل در اجرای آن را بررسی مینماید و در بخش نتیجهگیری، به موضوع تسریع در ایجاد سازوکار مالی، بهعنوان آخرین فرصت اروپا برای حفظ برجام و مقابله با یکجانبهگرایی آمریکا پرداخته و درنهایت پیشنهادهایی به دستگاه دیپلماسی کشور ارائه مینماید.
نگاهی به چگونگی عبورِ جهان اسلام از بحرانهای ژئوپلیتیکی کنونی
این پژوهش، ضمن اشاره به موضوع همگرایی و تقریب مذاهب اسلامی بهعنوان یک ضرورت انکارناپذیر در جهان اسلام، به مسئله بحرانهای ژئوپلیتیکی میپردازد و در انتها راهکارهایی را به جهت تقویت و گسترش وحدت و تقریب مذاهب میان شیعه و سنی، بهمنظور عبور جهان اسلام از بحرانهای ژئوپلیتیکی اشاره شده، ارائه میدهد.
در این یادداشت، از منظر حقوق بینالملل، به بررسی قتل خاشقچی، چگونگی انجام آنکه با شکنجه و سپس ناپدید سازی همراه بوده است، خواهیم پرداخت و عواقب حقوقی بینالمللی متوجه رژیم مرتجع عربستان سعودی و الزامات دستگاه دیپلماسی کشور در این خصوص را تبیین مینماییم.
این مقاله، ضمن اشاره مختصر به وضعیت زندگی مسلمانان میانمار، جنایات صورتگرفته بر مردم مسلمان روهینگیایی و مسئولیت بینالمللی و کیفری متوجه جنایتکاران را از منظر حقوق بینالملل و دادگاه بینالمللی کیفری تبیین میکند.
این مقاله تلاش دارد جایگاه سواحل جنوب شرق (سواحل مکران) را که بندر چابهار نیز در آن واقعشده است از منظر استراتژیک و ژئواکونومیک بررسی نموده و به تبیین مزیتهای سیاسی-اقتصادی این منطقه برای جمهوری اسلامی ایران بپردازد.
در این مقاله ضمن تبیین جنگ اقتصادی آمریکا علیه ملت ایران، به موضوع دیپلماسی اقتصادی و ظرفیتهای بازدارنده آن اشاره میگردد که میتواند بهعنوان راهبردی برای مقابله با جنگ اقتصادی و جلوگیری از رشد فزاینده منفی اقتصادی در ادامه سال جاری و سال آتی باشد.
جنایات عربستان و پیگرد آن در دیوان بینالمللی کیفری
این مقاله درصدد است جنگ و حملات صورتگرفته از سوی نیروهای ائتلاف علیه مردم یمن را از منظر موازین و قواعد حقوق بینالمللی موردبررسی قرار دهد. در ابتدای پژوهش، ضمن اینکه به شروع بحران یمن اشاره مختصری میگردد، مشروعیت جنگ علیه یمن از منظر منشور سازمان ملل و قواعد آمره بینالمللی را مورد واکاوی قرار میگیرد.
این مقاله سعی دارد ضمن بیان ویژگیهای تنگههای بینالمللی و جایگاه تنگه هرمز در حقوق بینالملل دریاها، رژیم حقوقی عبورومرور از این تنگه را، تشریح و موضوع انسداد و تعلیق عبورومرور از تنگه هرمز را به لحاظ حقوق بینالمللی بررسی نماید و در انتها، به این سؤال مهم پاسخ دهد که آیا جمهوری اسلامی ایران از لحاظ حقوق بینالملل قادر به مسدودکردن کامل تنگه هرمز است یا خیر؟
ما در این پژوهش به وضعیت مشروعیت حقوقی-بین المللی حمایت کشور ترکیه از گروه شورشی-تروریستی (ارتش آزاد- ملی)، میپردازیم تا از رهاورد آن بـتوانیم مسئولیت و عواقب حمایت همهجانبه ترکیه از این شورشگران تروریست را، متوجه این کشور نماییم.
نوشتار پیش رو، ضمن اشاره به فشار و تحریم اقتصادی ایران و اثرات آن، در پی بسط مفهوم پیمانهای دو یا چندجانبهی پولی و تبیین اهمیت و ضرورت انعقاد این نوع پیمانها، به جهت مقابله با آثار منفی تحریم و فشار اقتصادی وارده به ایران است.
به استناد بند 1 از ماده 53 منشور ملل متحد، هرگونه عملیات آمریکا و متحدانش بر ضد نیروهای دولتی سوریه، تجاوز آشکار محسوب میشود، چراکه آمریکا و نیروهای ائتلاف بدون کسب مجوز از شورای امنیت سازمان ملل، به سوریه حمله کردهاند.
بررسی تحریمها از منظر حقوق بینالملل و راهکار پیش روی ایران
در این مقاله ضمن اشاره به ابزارهای تهدید اقتصادی، به تحریمهای اقتصادی یکجانبه آمریکا علیه ایران، از منظر حقوق بینالملل، منشور سازمان ملل و مبانی حقوق بشر میپردازیم و تلاش داریم مشروعیت حقوقی تحریمهای یکجانبه ایالاتمتحده را که پس از توافقنامه برجام و حل پروندهی هستهای جمهوری اسلامی ایران، مجدداً بازگردانده شده است، بررسی کنیم و در انتها راهکار ممکن و لازم را ارائه نماییم.
در مقاله حاضر، درصدد هستیم که امکان حقوقی اخذ غرامتِ جنگ تحمیلی از دولت عراق را بررسی نموده و و در انتها راهکارهای حقوقی دریافت خسارت از عراق را در صورت وجود، تبیین و ارائه نماییم تا در زمان مقتضی و در صورت امکان، مورد استفاده دستگاه دیپلماسی کشور قرار گیرد.
اگر راهبردهایی که در مقاله حاضر آمده است، در نشست پیش رو یعنی نشست آستانه از سوی گروه مذاکرهکننده جمهوری اسلامی ایران موردتوجه قرار گیرد، میتواند به حلوفصل بهتر اختلافات حقوقی پیرامون دریای خزر، حصول توافق ماندگار و البته تأمین منافع و امنیت جمهوری اسلامی ایران در این دریا کمک شایانی نماید.
نتیجه انتقال سفارت آمریکا، که برخلاف تمام کنوانسیونها و قطعنامههای سازمان ملل بوده است، محرومیت هدفمند فلسطینیان از حقوق انسانیشان و نادیده گرفتن حقوق آزادی بیان و تجمع و همچنین نقض گسترده حقوق انسانی توسط نیروهای اشغالگر صهیونیستی است.