نمایندگی اتحادیه اروپا در چین منتشر کرد:
برنامه همکاری راهبردی ۲۰۲۰ اتحادیه اروپا و چین
پس از تدوین برنامه همکاری راهبردی جامع بین اتحادیه اروپا و چین در سال ۲۰۰۳ و تعمیق و توسعه همکاری بینشان در طیف وسیعی از حیطهها، نمایندگی اتحادیه اروپا در چین اقدام به انتشار مقالهای با عنوان «برنامه همکاری راهبردی ۲۰۲۰ اتحادیه اروپا و چین» (EU-China 2020 Strategic Agenda for Cooperation) و تشریح این همکاری راهبردی پرداخته است.
مؤسسه رَند منتشر کرد:
درک نظم جاری بینالمللی
مؤسسه رَند سال 2016 در گزارشی با عنوان «درک نظم جاری بینالمللی» (Understanding the Current International Order) با هدف درک نظم بینالمللی موجود، ارزیابی چالشهای فعلی این نظم و توصیههایی پیرامون سیاستهای آتی ایالاتمتحده با عنایت به این نظم منتشر شده است.
آژانس بینالمللی انرژی منتشر کرد:
دورنمای انرژی جهان ۲۰۱۶
آژانس بینالمللی انرژی سال ۲۰۱۶ در مقالهای تحت عنوان «دورنمای انرژی جهان ۲۰۱۶» (World Energy Outlook 2016) با در نظر گرفتن مسائل مربوط به دسترسی به منابع انرژی، قیمت مناسب انرژی، تغییرات اقلیمی و آلودگی هوای ناشی از فرآیندهای مربوط به تولید انرژی و نیز مسائل مربوط به پذیرش عمومی انواع مختلف طرحها در بخش انرژی، به تلاش بر مشخص کردن نحوه برهمکنش موازنهها، منافع متقابل و اولویتهای متضاد پرشماری در بخش انرژی پرداخته است.
مؤسسه کارنگی برای صلح بینالمللی منتشر کرد:
سیاست خارجی ایالاتمتحده در قبال آسیای مرکزی
مؤسسه کارنگی برای صلح بینالمللی سال ۲۰۱۶ در مقالهای با عنوان «سیاست خارجی ایالاتمتحده در قبال آسیای مرکزی» (U.S. Policy Toward Central Asia) به مطالعه سیاست آمریکا در قبال کشورهای آسیای مرکزی پرداخته است.
مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی (CSIS) منتشر کرد:
نقطه عطف: استراتژی نوینی برای مواجهه با افراطگرایی خشونتطلب
مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی سال ۲۰۱۶ در مقالهای با عنوان «نقطه عطف: استراتژی جامع نوینی برای مواجهه با افراطگرایی خشونتطلب» (TURNING POINT: A New Comprehensive Strategy for Countering Violent Extremism) به مطالعه این موضوع پرداخته است که چطور پس از حادثه 11 سپتامبر بهرغم انجام هزینههای زیاد برای مبارزه با تروریسم، بااینحال، معضل افراطگرایی خشونتآمیز شدیدتر شد.
سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) منتشر کرد:
اقتصاد اقیانوس در سال ۲۰۳۰
سازمان همکاری اقتصادی و توسعه سال ۲۰۱۶ در مقالهای با عنوان «اقتصاد اقیانوس در سال ۲۰۳۰» (The Ocean Economy in 2030) به بیان ابعاد مهمی از اقتصاد اقیانوس و تأثیر آن بر آینده اقتصادی، محیطزیستی، قوانین بینالمللی تنظیم روابط در اقیانوسها، فناوریها و الزامات تطبیق یافتن با اقتصاد اقیانوس پرداخته است.
بنیاد متحد خدمات سلطنتی برای مطالعات امنیتی و دفاعی منتشر کرد:
درک نقش ایران در بحران سوریه
بنیاد متحد خدمات سلطنتی برای مطالعات امنیتی و دفاعی سال ۲۰۱۶ در مقالهای با عنوان «درک نقش ایران در بحران سوریه» (Understanding Iran’s Role in the Syrian Conflict) تلاش کرده تا چشماندازها و دیدگاههای متنوعی را برای شناسایی بهتر ماهیت و میزان رابطه تهران با دمشق و تأثیر آن بر سایر روابط کلیدی با سوریه گرد هم آورد.
صندوق بینالمللی پول منتشر کرد:
اثر اقتصادی جنگ و بحران پناهندگی در خاورمیانه و شمال آفریقا
صندوق بینالمللی پول سال ۲۰۱۶ در مقالهای با عنوان «اثر اقتصادی جنگ و بحران پناهندگی در خاورمیانه و شمال آفریقا» (The Economic Impact of Conflicts and the Refugee Crisis in the Middle East and North Africa) با در نظر گرفتن اینکه وجود جنگهای گسترده، چالش مهمی برای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا را رقم زده است، به مطالعه اثرات اقتصادی این چالش مهم در این منطقه پرداخته است.