بنیاد متحد خدمات سلطنتی برای مطالعات امنیتی و دفاعی منتشر کرد:
درک نقش ایران در بحران سوریه
بنیاد متحد خدمات سلطنتی برای مطالعات امنیتی و دفاعی سال ۲۰۱۶ در مقالهای با عنوان «درک نقش ایران در بحران سوریه» (Understanding Iran’s Role in the Syrian Conflict) تلاش کرده تا چشماندازها و دیدگاههای متنوعی را برای شناسایی بهتر ماهیت و میزان رابطه تهران با دمشق و تأثیر آن بر سایر روابط کلیدی با سوریه گرد هم آورد.
در ساعت ۴:۰۵ صبح پنجشنبه مورخه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ یک فروند پهپاد آمریکایی پس از اخطار مرکز فرماندهی و کنترل قرارگاه پدافندهوایی اجا توسط آتش سامانه پدافندهوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هدف قرارگرفت و ساقط شد.
صندوق بینالمللی پول منتشر کرد:
اثر اقتصادی جنگ و بحران پناهندگی در خاورمیانه و شمال آفریقا
صندوق بینالمللی پول سال ۲۰۱۶ در مقالهای با عنوان «اثر اقتصادی جنگ و بحران پناهندگی در خاورمیانه و شمال آفریقا» (The Economic Impact of Conflicts and the Refugee Crisis in the Middle East and North Africa) با در نظر گرفتن اینکه وجود جنگهای گسترده، چالش مهمی برای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا را رقم زده است، به مطالعه اثرات اقتصادی این چالش مهم در این منطقه پرداخته است.
استراتژیهایی برای بسط قدرت نقشآفرینی آمریکا در نظم جهانی رقابتآمیز
بسط قدرت آمریکا
مرکز امنیت نوین آمریکا (CNAS) سال ۲۰۱۶، با هدف شکل دادن به گفتوگویی ملی در مورد نقش آمریکا در جهان سندی را با عنوان «بسط قدرت آمریکا / استراتژیهایی برای بسط قدرت نقشآفرینی آمریکا در نظم جهانی رقابتآمیز» (EXTENDING AMERICAN POWER / Strategies to Expand U.S. Engagement in a Competitive World Order) پیش از انتخابات سال ۲۰۱۶ آمریکا منتشر کرد. این مرکز به دنبال آن بود تا از این طریق بررسی کند که چطور یک دولت جدید باید با چالشهای پیچیدهای که آمریکا و نظم بینالملل حاکم با آن روبهرو میشوند، برخورد کند.
مرکز پیشرفت آمریکایی منتشر کرد:
تقویت قدرت آمریکا در خاورمیانه: برنامهای برای تقویت همکاریهای منطقهای
مرکز پیشرفت آمریکایی سال ۲۰۱۶ در مقالهای با عنوان «تقویت قدرت آمریکا در خاورمیانه: برنامهای برای تقویت همکاریهای منطقهای» (Leveraging U.S. Power in the Middle East: A Blueprint for Strengthening Regional Partnerships) به تبیین اولویتهای راهبردی کوتاهمدت و درازمدت آمریکا در خصوص منطقه خاورمیانه میپردازد.
مؤسسه مطالعات انرژی آکسفورد منتشر کرد:
بخش انرژی ایران: بازگشتی همراه با موانع
مؤسسه مطالعات انرژی آکسفورد در مقالهای با عنوان «بخش انرژی ایران: بازگشتی همراه با موانع» (Iranian Energy: a comeback with hurdles) به قلم دیوید رامین جلیلوند، سال ۲۰۱۷ و یک سال پس از توافق برجام منتشر شد. ایامی که برجام با اجرایی شدنش و برداشته شدن تحریمهای مربوط به بخش انرژی، شرکتهای نفتی بینالمللی متعددی را جهت رفتن به ایران و کشف ظرفیتهای آن برای همکاری تشویق میکرد. در این مقاله تلاش شده است به بررسی محاسن برجام برای بخش انرژی ایران تا زمان انتشار آن (یک سال پس از برجام) پرداخته شود.
مرکز مطالعات سیاسی اروپا منتشر کرد:
روابط ایران و اروپا پس از توافق هستهای
مرکز مطالعات سیاسی اروپا، سال ۲۰۱۶ در گزارشی با عنوان «روابط اتحادیه اروپا و ایران پس از توافق هستهای» (EU-Iran Relations after the Nuclear Deal) به قلم استیون بلاکمنز، انوشیروان احتشامی و گادات باهگات، به بیان پیشنهاداتی برای کمک به اتحادیه اروپا به منظور تدوین یک راهبرد جامع در حوزه روابط با ایران پرداخته است.
واحد اطلاعات اکونومیست منتشر کرد:
شورای همکاری خلیجفارس در ۲۰۲۰؛ منابعی برای آینده
واحد اطلاعات اکونومیست در گزارشی با عنوان «شورای همکاری خلیجفارس در ۲۰۲۰- منابعی برای آینده» (The GCC in 2020: Resources for the future) و به قلم جین کینینمونت، با توجه به افزایش ۳۰ درصدی جمعیت شورای همکاری خلیجفارس و اهمیت روزافزون نیازشان به تأمین برق، مواد غذایی و آب، به بررسی این موضوع پرداخته است که نحوه مواجهه منطقه با این چالشها، اثر چشمگیری بر رونق و کیفیت زندگی منطقه، نهتنها در سال ۲۰۲۰ بلکه همچنین در دهههای پیشِ رو خواهد داشت.