واحد فنی و بالینی مرکز پیشگیری و کنترل عفونت سازمان بهداشت جهانی منتشر کرد:
پیشگیری و کنترل عفونت برای کروناویروس جدید (کووید-19)
واحد فنی و بالینی مرکز پیشگیری و کنترل عفونت سازمان بهداشت جهانی جزوهای را با عنوان پیشگیری و کنترل عفونت برای کروناویروس جدید (کووید-19) ((Infection Prevention and Control (IPC) for Novel Coronavirus (COVID-19) منتشر کرده است. مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری با هدف انتشار هرگونه اطلاعات در خصوص شناخت و مقابله با این بیماری، اقدام به ترجمه و انتشار این جزوه کرده است.
از دسامبر 2019، موارد جدیدی از ابتلا به عفونت ریوی ناشی از کروناویروسهای جدید در شهر ووهان استان هوبی چین شناسایی شده است. این پروتکل به منظور ارائه راهنمایی در مورد تشخیص و گزارش به موقع موارد مبتلا شده به عفونت ریوی ناشی از کروناویروسهای جدید در سطح محلی توسط دولت چین تهیه و تنظیم شده است تا از تشخیص و گزارش به موقع و جلوگیری از همهگیری این بیماری اطمینان حاصل شود.
کمیسیون ملی بهداشت و مؤسسه ملی طب سنتی چین منتشر کرد:
پروتکل تشخیص و درمان عفونت ریوی ناشی از کروناویروس جدید (نسخه آزمایشی 6، ویرایش شده)
از دسامبر 2019 (آذر 1398)، موارد متعددی از عفونت ریوی ناشی از کروناویروسهای جدید در شهر ووهان استان هوبی شناسایی شده است. با گسترش همهگیری این بیماری، مواردی از ابتلا به آن در سایر مناطق چین و حتی خارج از این کشور گزارش شد. کروناویروس جدید به عنوان یک بیماری عفونی تنفسی حاد، در قانون جمهوری خلق چین در مورد پیشگیری و درمان بیماریهای عفونی، در «گروه بی» بیماریهای عفونی گنجانیده شده است، اما بهعنوان یک بیماری متعلق به «گروه ای» مدیریت میشود. اکنون با درک بهتر همهگیری و فزونی یافتن تجربیات تشخیصی و درمانی، پروتکل تشخیص و درمان عفونت ریوی ناشی از کروناویروس جدید(نسخه آزمایشی 6) توسط کمیسیون ملی بهداشت و مؤسسه ملی طب سنتی چین منتشر شد، که برپایه نسخه آزمایشی پنجم تهیه و تنظیم شده است.
کمیسون بهداشت و سلامت ملی چین منتشر کرد:
طرح درمان ذاتالریه ناشی از کووید 19 (ویرایش هفتم- اجرای آزمایشی)
در پی افزایش شناخت از پاتولوژِی بیماری و افزایش اندوخته تجربی تشخیص و درمان بیماری، برای تقویت بیش از بیش تشخیص سریع و درمان سریع بیماری و افزایش نسبت بهبود و کاهش نسبت مرگ و میر بیماران، همچنین جلوگیری از گسترش بیماری از عامل بیمارستانها و درعین حال هشدار برای توجه به جلوگیری از شیوع بیماری، کمیسیون بهداشت و سلامت ملی چین، ویرایش هفتم طرح درمان ذاتالریه ناشی از کووید19 را منتشر کرد.
سازمان بهداشت جهانی(WHO) منتشر کرد:
گزارش هیأت مشترک سازمان بهداشت جهانی و چین در مورد بیماری کروناویروس 2019
سازمان بهداشت جهانی(WHO) و پس از ظهور و انتشار ویروس کووید-19 هیأتی را برای بررسی بیماری کرونایروس انتخاب و مأمور تهیه گزارشی در این زمینه کرد. این سازمان ضمن انتشار نتایج تحقیقات این هیأت، توصیههایی را هم برای کشورهای درگیر با این بیماری کرده است. مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری با هدف انتشار هرگونه اطلاعات در خصوص شناخت و مقابله با این بیماری، اقدام به ترجمه و انتشار این گزارش کرده است.
سازمان بهداشت جهانی(WHO) منتشر کرد:
پروتکل کنترل عفونت کروناویروس جدید(ویرایش چهارم)
سازمان بهداشت جهانی(WHO) در سال 2020، پروتکلی را برای مقابله با بیماری کرونا منتشر کرده است. مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری با هدف انتشار هرگونه اطلاعات در خصوص شناخت و مقابله با این بیماری، اقدام به ترجمه و انتشار این پروتکلها کرده است.
اطلاعاتی برای عموم مردم در زمینه شیوع ویروس کرونا در چین، شامل گزارشی از شرایط کنونی در بریتانیا و اطلاعاتی پیرامون ویروس و علائم آن
پس از برگزاری جلسه کمیته بینالمللی مقررات بهداشتی اضطراری سازمان بهداشت جهانی در 31 ژانویه سال 2020، مدیرکل این سازمان شیوع کووید19 را یک «وضعیت اضطراری در حوزه بهداشت عمومی در سطح بینالمللی» اعلام کرد. کشور استرالیا هم در راستای دستورالعمل آمادگی و واکنش در برابر بیماریهای همهگیر، ضمن اتخاذ رویکردی پیشگیرانه به منظور اجرای روشهایی برای به حداقل رساندن میزان انتقال بیماری، با اجرای تمهیدات سختگیرانه مرزی و فعالیتهای گسترده در زمینه اطلاعرسانی و همکاری با نهادهای ایالتی، منطقهای و دولتی در زمینه مقابله با این گسترش این بیماری اقداماتی انجام داده است.