مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری منتشر کرد:
تأثیر متقابل سرمایه اجتماعی و سلامت در استانهای کشور
این مقاله در سیویکمین شماره فصلنامه مطالعات راهبردی سیاستگذاری عمومی با هدف شناسایی تأثیر متقابل سرمایه اجتماعی و سلامت در استانهای کشور منتشر شده است. برای بررسی این موضوع از الگوی خودرگرسیونبرداری دادههای ترکیبی برای دوره سالهای 1384 تا 1394 و به منظور محاسبه شاخص سرمایه اجتماعی از 11 متغیر و برای محاسبه سرمایه سلامت از 5 متغیر استفاده شده است.
سومین نشست تخصصی اتاق فکر «حقوق کودکان و نوجوانان ایران» با موضوع «حق سلامت کودکان ایران در دوران تحریم»، با حضور دکتر ابراهیم حاجیانی و با شرکت مسئولان و نمایندگان نهادهای مختلف دولتی، پزشکان، روسای بیمارستان ها، نمایندگان انجمن های مدنی، دانشگاهیان و کارشناسان حوزه کودک و سلامت در مرکز بررسی های استراتژیک برگزار شد.
مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری منتشر کرد:
اقدامات و دستاوردهای دولت یازدهم - وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری سال 1396 در گزارشی با عنوان «اقدامات و دستاوردهای دولت یازدهم - وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» به تبیین فعالیتهای انجام گرفته در وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت یازدهم پرداخته است.
فصلنامه علمی-پژوهشی «مطالعات راهبردی سیاستگذاری عمومی» منتشر کرد:
تعارض منافع، آفتی جدی در نظام سلامت
تعارض منافع به شرایطی اطلاق میشود که فرد یا افرادی در مسئولیت و جایگاهی واجد اعتبار قرار داشته باشند و از دیدگاه عموم جامعه مورد اعتماد محسوب شوند، اما از سوی دیگر، خود آنها منافعی (فردی، گروهی) متفاوت و در تقابل و تعارض با جایگاه و مسئولیت خود داشته باشند. به بیان دیگر، به قرار گرفتن فرد در شرایطی که میان تعهدات و منافع شخصی او تضاد ایجاد شود، در علم مدیریت، «تعارض منافع» گفته میشود.
در حالِ حاضر در دنیا حدودِ 35 میلیون نفر با اچآیوی زندگی میکنند که 54درصدشان از وضعیتِ خودشان مطلع نیستند.