نشست «حجاب،آسیبشناسی سیاستهای گذشته، نگاهی به آینده» ،دقایقی پیش با حضور کارشناسان،اساتید حوزه و دانشگاه،شورای عالی انقلاب فرهنگی،کمیسیون فرهنگی مجلس،فعالین حوزه ی زنان،مدیران ارشد وزارت خانه های کشور و ورزش و جوانان در امور خانواده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در مرکز بررسی های استرتژیک ریاست جمهوری آغاز شد.
نشست بررسی فرصت ها، چالش ها و تهدیدهای طرح تحول نظام سلامت، روز یکشنبه هجدهم خرداد ماه سال جاری، با حضور متخصصین و کارشناسان حوزهی سلامت و بهداشت ،مدیران اجرایی فعلی و سابق وزارت بهداشت، وزارت کار و رفاه اجتماعی، مسئولین بیمه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد.
«شبکه ملی سیاست پژوهی» درصدد است با ایجاد فضایی برای طرح و انتشار ایده های سیاستی در حوزه های مختلف استراتژیک، امکانی برای بهبود و ارتقای سیاستگذاری عمومی در جمهوری اسلامی ایران فراهم کند.
مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری و مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، در راستای تقویت عنصر تدبیر در سیاستگذاری عمومی کشور، و همگرایی افزونتر در بررسی طرحها، لوایح و مطالعات راهبردی در حوزه سیاستگذاری، تفاهمنامه امضا کردند.
مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری امروز میزبان اساتید معرفی شده از سوی وزارت علوم برای مدیریت اتاقهای فکر استانی بود.
پیچیدگی سیاستگذاری بویژه در عرصههای استراتژیک مستلزم مشارکت و همفکری کلیه فرهیختگان و ورود اندیشهها و خواستهای آنان به چرخه سیاستگذاری عمومی است. با هدف نهادینهسازی این مهم، ایجاد عرصه عمومی و بازسازی فضای گفتگوی ملی از طریق افزایش همفکری نخبگان و خبرگان سراسر کشور در موضوعات ملی و منطقهای، مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به ایجاد اتاقهای فکر استانی نموده است.
پروفسور والراشتاین در روز دهم اسفند ماه سال ،۱۳۹۲ مهمان مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری بود. همزمان با حضور ایشان در مرکز، ایمانوئل والراشتاین برای جمعی از کارشناسان و صاحب نظران دانشگاهی، به ایراد سخن پرداختند.
روز سوم اسفند ماه، مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان تعدادی از کارشناسان و صاحب نظران در حوزه روابط میان ایران و بریتانیا بود.
«نقشه مهندسی فرهنگی کشور» سندی است که با هفت سال تلاش دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در فاصله سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۱ و در پی مطالبه مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۱ تدوین شده است. مقام معظم رهبری با توجه به مشکلات بخش فرهنگ و نقصانهای مشاهده شده در آن از شورای عالی انقلاب فرهنگی خواسته بودند تا نقشهای برای حل این مشکلات و ایجاد پویایی لازم در فرهنگ کشور تدوین شود. شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز از سال ۱۳۸۵ فعالیت جدی درخصوص تدوین نقشه مهندسی فرهنگی را آغاز کرده و در نهایت این سند در اواخر سال ۱۳۹۱ به تصویب این شورا رسیده است.
با عنایت به مطالبه مقام معظم رهبری درخصوص این سند، و با توجه به ضرورت اجرایی شدن این نقشه، در روزهای ۲۶ و ۲۹ بهمن دو جلسه تخصصی با حضور فرهیختگان و متخصصان دانشگاهی در حوزه فرهنگ و سیاستگذاری فرهنگی، در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، به بحث و بررسی درباره محتوای این سند برگزار شد.