موسسه رند منتشر کرد:
روسیه و چین در خاورمیانه: پیامدهایی برای ایالاتمتحده در عصر رقابت راهبردی
موسسه رند سال 2019 در مقالهای با عنوان «روسیه و چین در خاورمیانه: پیامدهایی برای ایالاتمتحده در عصر رقابت راهبردی» (Russia and China in the Middle East: Implications for the United States in an Era of Strategic Competition) به قلم خانم کریستینه ورموث منتشر کرده که در واقع شهادت ارائه شده در کمیته فرعی خاورمیانه، شمال آفریقا و تروریسم بینالملل در بخش امور خارجه مجلس نمایندگان آمریکا است.
مؤسسه چتم هاوس منتشر کرد:
چنددستگی در خلیجفارس: تأثیرات و پیامدهای بحران قطر
برنامه خاورمیانه و شمال آفریقا؛ مؤسسه چتم هاوس سال 2019 در مقالهای با عنوان «چنددستگی در خلیجفارس: تأثیرات و پیامدهای بحران قطر» (The Gulf Divided: The Impact of the Qatar Crisis) به بررسی تحریم قطر از ژوئن سال 2017 و اثرات آن سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا پرداخته است.
مشروح سخنرانی مارک اسپر (وزیر دفاع آمریکا) در موسسه رویال یونایتد سرویسز
تهدیدهای نظامی چین، روسیه و ایران
مارک اسپر - جمعه ششم سپتامبر( ۱۵ شهریور ۱۳۹۸) با حضور در «موسسه رویال یونایتد سرویسز» مستقر در لندن، سخنانی با موضوع «مقابله با تهدیدهای فزاینده چین و روسیه و همچنین تلاش برای جلب حمایت از ائتلاف دریایی علیه ایران در تنگه هرمز» ایراد کرد
همزمان با راهپیمایی عظیم اربعین حسینی
بررسی تحولات داخلی عراق
مردم عراق، به ویژه شیعیان از فساد، وضعیت نامطلوب اقتصادی و معیشتی، ضعف نهادهای دولتی، بیکاری و بیعدالتی به ستوه آمدهاند.
بروکینگز، خطرات قطع ارتباط ایالات متحده و چین را ارزیابی کرد:
سنجیدن قبل از پریدن
جاناتان دی. پولاک (Jonathan D. Pollack) و جفری اِی. بادر (Jeffrey A. Bader)، در گزارشی با عنوان «سنجیدن قبل از پریدن: ارزیابی خطرات قطع ارتباط ایالات متحده و چین» به موضوع افزایش دیدگاه خصمانه آمریکا نسبت به چین پرداختهاند. این گزارش در جولای ۲۰۱۹ توسط بروکینگز منتشر شد.
مؤسسه رند منتشر کرد:
چین و نظم بینالمللی
این گزارش بخشی از پژوهش گستردهتر مؤسسه رند در زمینه «نظم بینالملل لیبرال پس از جنگ جهانی دوم» است. این پروژه به بررسی بنیانهای نظری و تاریخی نظم، وضعیت کنونی و چشماندازهای آتی آن و همچنین اقدامات سیاستی برای آینده میپردازد. گزارش حاضر منعکسکننده تحلیل این مؤسسه از رویکرد چین به یک نظم چندجانبه بوده و پیامدهای این تحلیل را برای سیاست آینده ایالاتمتحده ترسیم میکند.
سرویس تحقیقاتی پارلمان اروپا منتشر کرد:
عملیاتهای نفوذ خارجی در اتحادیه اروپا
تلاش برای اثرگذاری بر فرآیند تصمیمگیری سیاسی ورای محدوده سیاسی خود یک پدیده جدید نیست؛ بلکه جزء لاینفکی از تاریخچه مسائل ژئوپلیتیک است. در حالی که قدرت سخت متکی بر نیروی نظامی و اقتصادی است، قدرت نرم یک کشور شامل دیپلماسی عمومی و گفتگو در خصوص ارزشها، فرهنگها و تفکرات است، که به طور معمول مطابق با رفتار آن در خارج هستند.
بنیاد برتلسمان استیفتونگ منتشر کرد:
ایران دو سال پس از برجام
بنیاد برتلسمان استیفتونگ سال ۲۰۱۸ در مقالهای با عنوان «گزارش کشوری سال ۲۰۱۸ شاخص تغییر بنیاد برتلسمان استیفتونگ (BTI) در مورد ایران» (BTI 2018 Country Report - Iran) به مطالعه شرایط ایران پس از گذشت دو سال از امضای برجام پرداخته است.