بررسیها
آخرین مطالب
در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری؛
دومین نشست بررسی راهکارهای تحقق اهداف طرح ملی مسکن برگزار شد
دومین نشست کارشناسی بررسی راهکارهای تحقق طرح اقدام ملی مسکن با حضور صاحبنظران و کارشناسان این حوزه به میزبانی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری برگزار شد.
برنامه اقدام اجراییسازی دستورات ۸ مادهای رئیس جمهور جهت «بهبود وضعیت صنعت خودروسازی کشور» در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری بررسی شد.
دکتر خیاطیان در نشست تخصصی دیپلماسی علمی و فناوری مطرح کرد
مرکز بررسیهای استراتژیک به دنبال راهبردهای تحقق «دیپلماسی علمی»
نشست تخصصی «دیپلماسی علمی و فناوری؛ فرصتها، چالشها و راهکارها» صبح امروز دوشنبه به همت مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری و با مشارکت دانشگاه شهید بهشتی با حضور وزرای امور خارجه، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و روسای دانشگاههای کشور در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
با وقوع جنگ در اوکراین و تغییر معادلات منطقهای و جهانی، چشمها به سوی شرق آسیا دوخته شد، منطقهای که شاهد تنش و مناقشه میان چین و تایوان است. از آنجا که این مسئله از جمله در زمینه دخالتهای خارجی شباهتهایی با مسئله اوکراین دارد، پژوهشگران بسیاری به ارزیابی موضوع و احتمالات موجود در خصوص رفتار چین در قبال تایوان روی آوردند.
مأموریتهای گفتمانی راهبردی مرکز بررسیهای در دولت سیزدهم
بهسوی عدالت و جمهوریت
رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری طی یادداشتی در شماره اول دوره جدید انتشار ماهنامه «برداشت اول» به تشریح چهار ماموریت این مرکز در دولت سیزدهم و برنامهریزی برای ارتقای کنشگری مرکز در هر یک از این ماموریتها پرداخت و گزارشی از روند حرکت مرکز بررسیها و یافتههای آن در هر کدام از حوزههای مأموریتی چهارگانه ارائه کرد.
اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیلی با موضوع روابط چین و ایران و تاثیر آن بر معادلات منطقهای و بینالمللی با اشاره به اینکه غرب باید بیش از نگرانی از رابطه ایران با چین، درباره نگرش ایران به شرق نگران باشد، مینویسد: غرب باید درباره گرایش ایران به شرق و مفهوم آن برای منافع غرب در غرب آسیا، اروپا، قفقاز، آسیای میانه و جنوب آسیا نگران باشد. سرایت نگرش به شرق حتی در کشورهای عرب منطقه خلیج فارس نیز برای غرب خطرناک است زیرا این کشورها دارای رونق هستند و دسترسی به تامین مالی دارند.
شبکه مطالعات سیاست گذاری عمومی بیشتر
اقدام آمریکاییها در توقیف نفتکش ایرانی و مصادره آن، مشروعیت و مقبولیت بینالمللی نداشته و برخلاف حقوق بینالملل، قوانین تجارت بینالملل و عبور و مرور دریایی و به عبارتی نوعی دزدی دریایی میباشد.
در بحبوحه آغاز مجدد مذاکرات احیای تواقنامه برجام، تبیین مطلوبیت مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی درخصوص موضوع هسته ای ایران و پیش بینی چشمانداز رویکرد مشترک احتمالی آمریکا علیه ایران در مذاکرات آتی، ضروری به نظر میرسد که این یادداشت به آن میپردازد.
علت اصرار و فرافکنی کشورهای غربی و آژانس در خصوص سایت آسیبدیده تسای کرج چه میتواند باشد و در سوی مقابل علت مخالفت ایران با تعویض کارتهای حافظه نظارتی آژانس در سایت مزبور از چه جهت است؟